Dešavanja

Izazovi

„Rénovation“ case challenge

Pozivamo sve studentske timove da prihvate izazov i kreiraju novo korisničko iskustvo u šopingu na prvom „rénovation“ case challenge-u koji se organizuje od 19. do 27. maja u saradnji sa kompanijom MPC Properties.

Pročitaj više
Trening programi

Endava Project Management Trening Program

Eksperti iz kompanije Endava su studente upoznali sa osnovnim principima upravljanja IT projekata sa fokusom na Agilni pristup u razvoju softverskih proizvoda, Biznis analizu kao posebnu disciplinu i DevOps principe i metodologije rada.

Pročitaj više
Mentorstvo

Route2Launch drugi ciklus startap mentorskog programa

U okviru projekta ”Preduzmi ideju”, Istraživačko-razvojni centar organizuje zajedno sa Inicijativom Digitalna Srbija i drugim partnerima iz ekosistema, a uz podršku Usaid Srbija, startap mentorski trening program ”Route2Launch” za sve studentske timove, koji žele da

Pročitaj više
Trening programi

ERP Akademija

Istraživačko-razvojni centar FON-a je u saradnji sa partnerskom kompanijom Sa.Global u periodu od 24. aprila do 18. maja 2023. godine, organizovao ” ERP Academy“ nemenjenu kontinuiranom i praktičnom radu u Microsoft Dynamics 365 softveru.

Pročitaj više
Izazovi

Open Data studentsko takmičenje

Istraživačko-razvojni centar je sa jednom od najvećih konsultatntskih kompanija u regionu, Egzakta Advisory, organizovao studentsko takmičenje u oblasti otvorenih podataka, u periodu od novembra do decembra 2022. godine.

Pročitaj više
Trening programi

ОТP YOUTH HUB

Istraživačko-razvojni centar FON-a je u saradnji sa partnerskom kompanijom OTP banka u periodu od 2. marta do 6. aprila 2023. godine, organizovao ”OTP YOUTH HUB“ finansijsku edukaciju studenata.

Pročitaj više
Radionice

Florence days na FON-u

Maja 2023. godine Istraživačko razvojni centar je u saradnji sa partnerima iz kompanije Florence održao trening program, u okviru koga su postojala dva dela. U prvom  delu programa održana je radionica ”Kompanijska kultura”, na kojoj

Pročitaj više

Budi u toku sa novostima

Saznaj sve o aktuelnim dešavanjima i programima.
Ne, hvala
Budi u toku sa novostima

Pridruži se

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Želim da:

This will close in 0 seconds