Endava Project Management Trening Program

Endava Project Management Trening Program

Eksperti iz kompanije Endava su studente upoznali sa osnovnim principima upravljanja IT projekata sa fokusom na Agilni pristup u razvoju softverskih proizvoda, Biznis analizu kao posebnu disciplinu i DevOps principe i metodologije rada.

DATUM

Mart

PREDAVAČI

eksperti iz kompanije Endava Adriatic

VREME

17-20h

PARTNER

Endava Adriatic

LOKACIJA

Endava, FON

TEMA

Projektni menadžment

U martu mesecu, od 02. do 28. marta 2023. godine, Istraživačko-razvojni centar FON-a je u saradnji sa partnerskom kompanijom Endava Adriatic (Srbija) organizovao ”Endava Project Management Training Program“, u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka i Endava kompanije.

Program je bio namenjen svim studentima koji su imali želju da prošire svoja znanja i veštine u oblasti projektnog menadžmenta. Neke od veština i znanja koja su studenti mogli da steknu tokom ovog trening programa jesu:
• Upravljanje IT projektima
• Agilni pristup u razvoju softverskih proizvoda
• Biznis analiza
• DevOps principi

Studenti su imali priliku da budu vođeni od strane eksperata u ovoj oblasti, koje su činili partneri iz kompanije Endava. Svoje dugogodišnje iskustvo i znanje predavači su kroz veoma interaktivne i sadržajne radionice preneli na naše studente.

Ovako je trening program izgledao u brojkama:
26 studenata sa fakulteta FON je učestvovalo u programu
13 kolega iz Endave je držalo predavanja
16 sati predavanja
2 lokacije: Endava prostorije i FON amfiteatri

Iz ugla studenata, koji su bili polaznici ”Endava Project Management Training Program-a“, ovo im je bilo veoma korisno i zanimljivo iskustvo koje će im biti od velikog značaja na njihovom daljem karijernom putu razvoja.

Zahvaljujemo se velikom broju predavača iz kompanije Endava koji je omogućio kvalitetnu implementaciju radionica i predavanja. Posebno hvala Jelena Desic na posvećenosti i uspešnoj zajedničkoj organizaciji programa!

Budi u toku sa novostima

Saznaj sve o aktuelnim dešavanjima i programima.
Ne, hvala
Budi u toku sa novostima

Pridruži se

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Želim da:

This will close in 0 seconds