RiseUp!

Šta je RiseUp! program?

RiseUp! je zvaničan razvojni program Istraživačko-razvojnog centra FON-a namenjen studentima osnovnih i master studija. Cilj programa je unapređenje znanja studenata, sticanje veština i iskustva u različitim menadžment i IT oblastima, kao i razvoj studentskih tech i biznis ideja.

+ 1

Polaznika

1

Oblasti

1

Predavača

Kako izgleda program?

Aktivnosti u okviru RiseUp! programa strukturirane su na tri nivoa: ENROLMENT, CAPACITY BUILDING i READY TO GO! nivo. Prolazeći kroz nivoe studenti imaju mogućnost da bolje razumeju i primene stečeno znanje i stvore sebi veće šanse za uspešan razvoj karijere. Studentima 4. godine i master studentima je omogućen brži napredak kroz program, kako bi za godinu dana imali priliku da iskoriste benefite READY TO GO! nivoa.

Nakon odslušanih uvodnih Professional Talks predavanja na određenu temu, studenti imaju priliku da se prijave za Professional Workshops na kojima će se tokom višednevnih radionica dublje upoznati sa izabranom temom.

Angažovanjem kroz sva tri nivoa RiseUp! programa, prepoznati studenti mogu dobiti direktnu preporuku od strane IRC-a za rad u kompanijama po svom izboru.

[table id=1 /]

Kako da se prijavim za RiseUp! ?

Prijave su omogućene svim studentima osnovnih i master studija FON-a, bez obzira na smer.

DSC_4951
DSC_5046
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Budi u toku sa novostima

Saznaj sve o aktuelnim dešavanjima i programima.
Ne, hvala
Budi u toku sa novostima

Pridruži se

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Želim da:

This will close in 0 seconds